Sterren Stralen Overal

sarkozy_bruni3

Er is hoop voor kleine dikke mannetjes

De Nederlandse Sterren die stralen overal! jokte Rubberen Robbie. Nederlandse sterren zie je nooit, althans niet in de Randstad. Als het een keertje niet bewolkt is, dan is er ’s nachts wel lichtvervuiling. Hier op het Franse platteland is dat even anders: je ziet echt heel veel sterren. Ik wilde ze laatst tellen, maar ben gestopt toen ik hoorde dat er in het Heelal wel meer dan 10.000 sterren zijn.

Het typische met sterren is dat hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. En dit principe geldt ook voor de omgeving Cotignac. Ik dacht eerst dat er hier alleen boeren en wat verdwaalde rijke Hollanders zaten, maar langzaam maar zeker krijg ik in de gaten dat de ene na de andere bekende personality hier een huis heeft. Een kleine greep:

Carla Bruni (fluisterzangeres), Eric Idle (Monty Python), Eric Cantona (oud-voetballer), Jody Bernal (Que Si Que No), Brad  (van Angelina), Corneille (theekopjes en dassen), William (prins) en Stella McCartney (kleren).

Niet dat het me iets doet of uitmaakt natuurlijk, want voor mij is iedereen volkomen gelijk, ook ongeacht huidkleur of geloof, het gaat mij niet om roem of hoeveel geld je op de bank hebt – want je kan het toch niet meenemen als je aan de beurt bent- maar het gaat om wat je betekent in de maatschappij. Toch heeft het ergens wel wat, want die mensen worden niet voor niks zo beroemd. Nou, ik ga weer door met schrijven, voordat ik echt te filosofisch word.

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

4 Reacties op “Sterren Stralen Overal

 1. Jurriaan Kien

  Heee Mark,

  Dat klinkt allemaal nogal vrolijk. Heb je je telefoon weggegooid of zo? Ik moet nu wel via zo’n Blog communiceren – wat een ellende – terwijl je weet dat ik liever een papiertje in het kokertje van mijn of jouw duif had gestopt. Waar kan ik een SIM kaart en een tweedehands Nokia naar toe sturen? Kijk uiteraard uit naar je boek, net als alle beroemdheden van Cotignac tot Cognac. Later. Love J.

 2. All these famous people around… Including Anne-Marike, Anneke, Jilleke and Sophietje… And their famous Girls CotiNights… Night is young. Not forever though… Hangover is ageless… That was a fine evening, at each stage… May God bless the Ones who went late to bed… Or punish them… Danke well…

 3. Mark Schalekamp (auteur, pensionado, Friend of Son of King, Friend of Guus etc.).

 4. Nick

  he Simon,
  check deze link even!

  gr nick
  ps. Wat een diepgang!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s