Du machtst mir die Hose zu enge – Dagje Skiën – 15 januari

dsc00541

In Biarritz logeer ik bij Rogier. Rogier is de broer van een vriend, maar heb ik al zeker 6 jaar niet gezien of gesproken. Ik belde ‘m pas gisteren, om iets te drinken aan het eind van de dag, aangezien ik van plan was een stop te maken in zijn dorp. Niks hotel, geen sprake van, ik moest en zou bij hem logeren. Nou, graag dan. Rogier verdient geld met maken van websites, is getrouwd met een Franse, heeft een lief dochtertje van 3, een Mehari en een zelfgebouwd huis. Bovenal is hij surfer, daarom is-ie in Biarritz gaan wonen. Golven zijn tot wel 5 meter hoog (ze hebben namen, echt!). Hij is bijna 2 meter, heeft een baard en lijkt op Liam Gallagher (die gast van Oasis). Dan heb je een beetje een idee.

Ik zou een avond blijven en de volgende ochtend vroeg doorrijden richting Portugal. Maar Rogier gaat morgen snowboarden, zegt hij,  op een dik uur rijden, in de Pyreneeën. Of ik mee wil? Tuurlijk. Dus sta ik de volgende dag op ski’s -ik snowboard niet. Ben geen puber!- in prachtige sneeuw, in de zon, in fijn klein oord waar eigenlijk geen hond is. We zijn met z’n drieën:  Rogier’s maat Alexis gaat ook mee. Alexis is jaar of 34, karatekid, surfboy en heeft -volgens Rogier- een vreselijk lekker wijf. Maar hij is ook arts en Duitser. Man met vele kanten, zou je zeggen. Een kant laat-ie al snel zien. In de auto -het is dan nog geen half 8- vertelt Alexis dat hij een nieuwe sextoy heeft: een ring die hij om zijn pik schuift, met daaronder een soort trillende torpedo die de clitoris van zijn vrouw moet toucheren. Op het moment dat hij dat vertelt ken ik ‘m toch zeker een half uur. Waar het hart van vol is… ‘Bumsen macht die Beine schwach’, zei de coach van Rocky in de Duitse nachsynchronisierte versie. ‘Du machtst mir die Hose zu enge’, ook een zin die ik graag aan Duitsers zeg om te laten merken dat ik echt wel iets weet van hun taal. Komt ook uit een film. Uit Tirol, geloof ik.

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

2 Reacties op “Du machtst mir die Hose zu enge – Dagje Skiën – 15 januari

  1. Slik. Vind het altijd wel prettig als je snel echt met iemand kan praten en de bullshit vaarwel kunt zeggen maar voor een gedetailleerde uiteenzetting van je sexleven na dreizig minuten ben ik toch blijkbaar net te traditioneel ingesteld ; )

  2. ts

    Ga lekker zo door en blijf vooral ook skypen.
    Eigenlijk zou het me helemaal niet verbazen als je een goed boek zou schrijven;logisch met zo’n pp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s